Gevel Reiniging

Buitenom glasbewassing en het algemene schoonmaken, hebben wij meer te bieden dan dat.

Gevelreiniging is één van onze specialisme!

Vaardigheden

Wij zijn niet alleen bedreven in het verwijderen van het “kunstwerk”, maar ook geoefend om een speciale antigraffiti coating aan te brengen. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. zullen we maar zeggen.

investor 2
investor 2

Future proof

Bij het reinigen van uw trespa en kunststof gevel brengen wij tevens een coating laag aan die uw gevel beschermt tegen vuil en invloeden van het weer.

Gevelonderhoud

Een gevel verdiend onderhoud nadat het grondig en zorgvuldig is gereinigd

Impregneren

Muren van een huis dienen kurkdroog te zijn en moeten ademen.
Een natte buitenmuur is door verdamping steeds kouder dan de omgeving en isoleert slecht. Dit leidt tot onnodige stookkosten. Bovendien trekt een natte muur algen en schimmels aan, slaat wit uit en verweert snel. Waarom uw woning laten impregneren ?

investor 12

Minder stookkosten

De stookkosten zijn al hoog genoeg door de crisis op dit moment, dus een een verhoging van die kosten kunt u voorkomen door uw woning zorgvuldig te laten impregneren.

Geen doorslaand vocht

Doordat er een vocht werende laag word aangebracht voorkomt u dat het vocht doorslaat naar binnen en het inplaats van koud word de warmte binnen houd en de kans op schimmel minder wordt. 

Geen verwering

De impregneer laag is goed voor zowel binnen als buiten, want buiten zorgt de laag ervoor dat de buitenkant niet zal verweren. Dit soort onderhoud is noodzakelijk voor het behoud van uw woning.

Waarom inversteren in ons als specialist?

Zie hieronder onze waarden als schoonmaakbedrijf

Klantgericht

De diensten die schoonmaakbedrijf Slagwater bied zijn altijd klant gericht, de wensen van onze klanten staan in ons schoonmaakbedrijf op de eerste plaats. We overleggen met de klant tot in elk detail en zo nodig passen wij ons daar op aan.

Kwantiteit

Omdat voor ons een tevreden klant voorop staat hebben wij als schoonmaakbedrijf met onze klanten een goede verstandhouding.


In contact blijven

En goed contact zodat wij direct reageren als de klant ons nodig heeft. Dit heeft als resultaat dat de meesten van onze klanten dan
ook meer dan 20 jaar van onze diensten gebruik maken en daar zijn wij dan ook zeer trots op.

Kwaliteit

Het werk wat wordt afgelverd moet van de hoogste kwaliteit zijn en daarom werken wij alleen maar samen met contacten die dezelfde waarde hoog houden als die van ons zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.


Begin vandaag nog met het onderhouden van uw gevel.