Welkom op onze pagina voor
zakelijke klanten

Glazenwasserij en schoonmaakbedrijf

Slagwater

32 jaar ervaring en nog steeds nauwkeurig en precies.

OVER ONSSTART HIER
GlasbewassingSamen werken is ons motto

De diensten die wij leveren

Schoonmaak iconSchoonmaakEen woning, appartement of een trappenhuis schoonmaken, het maakt niet uit, geen klus is ons te klein of te groot en daarom kunnen wij met ons gehele team zowel kwaliteit als kwantiteit leveren.

water_drop_icon_175805GlasbewassingHet reinigen van ramen zit in het bloed van ons en die van onze collega’s. Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach dat is wat ons onderscheid als harwerkende glazenwassers.

House_icon icons.com_52056GevelreinigingHet reinigen van gevels maar ook met hoge druk schoonmaken van dakkapellen en trespa’s behoren tot ons dagelijkse schema. Door vele jaren ervaring zijn wij een uiterst betrouwbare partij voor al onze klanten.


Schoonmaak iconZonnepanelenNaast onze diensten op het gebied van dagelijks schoonmaakonderhoud leveren wij ook specialistische werkzaamheden.Vakmensen die hun vak verstaan en kwalitatief hoogstaand werk leveren!

water_drop_icon_175805VloeronderhoudSchone vloeren zijn een uitermate belangrijk visitekaartje voor uw klanten en bezoekers. Extra aandacht mag hier dan ook best op zijn plaats zijn. Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil, stof en bacteriën.

House_icon icons.com_52056Onze werkwijzeAfspraken maken, betalingen en het uitvoeren van de opdrachten. Onze werkwijze omtrent deze zaken zijn heel makelijk maar ook duidelijk tegen over onze klanten, zowel particulier als zakelijk.Samen werken is ons motto

De diensten die wij leveren

Schoonmaak icon

Schoonmaak

Een woning, appartement of een trappenhuis schoonmaken, het maakt niet uit, geen klus is ons te klein of te groot en daarom kunnen wij met ons gehele team zowel kwaliteit als kwantiteit leveren.

water_drop_icon_175805

Glasbewassing

Het reinigen van ramen zit in het bloed van ons en die van onze collega’s. Een professionele werkhouding en uiteraard een gemeende glimlach dat is wat ons onderscheid als harwerkende glazenwassers.

House_icon icons.com_52056

Gevelreiniging

Het reinigen van gevels maar ook met hoge druk schoonmaken van dakkapellen en trespa’s behoren tot ons dagelijkse schema. Door vele jaren ervaring zijn wij een uiterst betrouwbare partij voor al onze klanten.


Schoonmaak icon

Zonnepanelen

Naast onze diensten op het gebied van dagelijks schoonmaakonderhoud leveren wij ook specialistische werkzaamheden.Vakmensen die hun vak verstaan en kwalitatief hoogstaand werk leveren!

water_drop_icon_175805

Vloeronderhoud

Schone vloeren zijn een uitermate belangrijk visitekaartje voor uw klanten en bezoekers. Extra aandacht mag hier dan ook best op zijn plaats zijn. Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil, stof en bacteriën.

House_icon icons.com_52056

Onze werkwijze

Afspraken maken, betalingen en het uitvoeren van de opdrachten. Onze werkwijze omtrent deze zaken zijn heel makelijk maar ook duidelijk tegen over onze klanten, zowel particulier als zakelijk.

Geen schoonmaakklus is voor ons te groot of te klein

Schoonmaken door slagwater

Compleet dienstenpakket

Ons schoonmaakbedrijf biedt een compleet dienstenpakket waarin de klant centraal staat

Tevreden klanten staan voorop

Omdat voor ons een tevreden klant voorop staat hebben wij als schoonmaakbedrijf met onze klanten een goede verstandhouding
en goed contact zodat wij direct reageren als de klant ons nodig heeft.

Verstand van zaken

Schoonmaakbedrijf en glazenwasserij Slagwater houd zich alleen bezig met zaken waar we echt verstand van hebben.


startup square