Telescoop bewassing

Glazenwassen is een vak apart en telescoopbewassing is hier zeker geen uitzondering in. Een goede glazenwasser weet goed om te gaan met gevaarlijke situaties. U kunt hierbij denken aan het werken met een hoogwerker of op een ladder.

3mnd

Elke drie maanden laat een bedrijf gemiddeld zijn ramen reinigen

45m2

Telt een gemiddelde woning aan glas.

417000

m3 glas telt de grootste glasgevel van Nederland in Rijswijk.

15m

De hoogte die een glazenwasser kan bereiken vanaf de grond

Veiligheid

Wij maken in de glazenwasserij veel gebruik van telescoopbewassing. Het werken met een Telescoopbewassing heeft als voordeel dat dit een stuk veiliger is voor de glazenwasser en dat we met deze service niet alleen de ramen schoonmaken maar dat we tevens tegelijkertijd elke keer ook uw houtwerk cq kunstofkozijnen reinigen. Of dit nu voor kantoren of particulieren is, onze ervaring leert ons, dat deze service veel tevreden klanten met zich mee brengt. 

investor 2
investor 2

Voordelen

Het glas wordt gewassen met osmose water, dit gefilterde water met een 100% zuivere graad droogt geheel streeploos op. Ook ideaal om gevelbeplating  zoals o.a. trespa, gespoten aluminium, damwand profiel, geschilderd hout, lichtbakken, luifels, carports, etc af te spoelen. Wij kunnen een hoogte bereiken van 4 etage’s.

Wist u dit?...

Een glazenwassen met een ladder mag tegenwoordig nog tot 10 meter hoogte, daarboven moet worden gewerkt met een hoogwerker of telescoopsteel (Telescoopbewassing). Deze manier van reinigen wordt al jaren in de glazenwasserij toegepast. De glazenwasser staat altijd met beiden benen op de grond en kan toch een hoogte bereiken van 15 meter. Dit is niet alleen veiliger voor de glazenwasser zelf maar ook voor uw bedrijf en directe omgeving.
Dankzij deze manier van onderhoud aan uw bedrijf bent u altijd verzekerd van kwaliteit, van het schoonmaken van uw ramen en het reinigen van uw gevel. De tevredenheid van onze klanten staat bij ons altijd hoog in het vaandel, voor ons schoonmaakbedrijf staat dit echt op nummer één. Onze ervaring is dat een tevreden klant altijd positief over onze diensten spreekt en dat is natuurlijk te prijzen. 

investor 2

Houd uw ramen schoon door vandaag nog contact met ons op te nemen.