Onze werkwijze

Afspraken maken, betalingen en het uitvoeren van de opdrachten. Onze werkwijze omtrent deze zaken zijn heel makelijk maar ook duidelijk tegen over onze klanten, zowel particulier als zakelijk.

Erkend bedrijf

Een goede glazenwasser heeft zich laten registreren in het Register Glazenwassers. Het is een register waarin alleen glazenwassers worden opgenomen die een bonafide bedrijf runnen. Je moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen voordat je erin wordt geregistreerd. Niet iedere glazenwasser staat in dit register.

Schoonmaak bedrijf Slagwater is zo’n bedrijf, we zijn betrouwbaar en voldoen aan kwaliteitseisen die elk jaar worden getest. 

provider 18
betalingen.jpeg

Veilig betalen

U kunt uw betalingen bij ons op verschillende manieren doen, zowel contant als via overschrijving of tikkie. Wat wij belangrijk vinden is dat u veilig kunt betalen. Een erkende glazenwasser doet dat!

Identificeren

Vaak herken je als klant de glazenwasser wel wanneer deze aan de deur komt. Toch kan het altijd voorkomen dat er een andere glazenwasser aan de deur komt die je niet herkent. Veel mensen zijn in zo’n geval huiverig om de glazenwasser aan het werk te laten gaan. Het is in zo’n geval goed om te weten dat een goede glazenwasser zich altijd kan identificeren.

provider 18

Sinds 1989

Schoonmaakbedrijf

Slagwater

Zoals u kunt zien hanteren wij bepaalde normen en standaarden om zowel uw veiligheid te garanderen als die van ons en onze werknemers. 

Betalingen, afspraken en uitvoering van de opdracht worden nauwkeurig uitgevoerd zodat u als klant tevreden kan blijven.